Boerderij Ruimzicht

Voor een gastvrij verblijf op de Veluwe

Even voorstellen.....

Eibert en zijn vrouw Yvonne Pieper runnen het Bed & Breakfast al jaren met veel plezier, staan altijd klaar voor een gezellig praatje, een onverwacht drankje bij de haard of op het zonnige terras en geven tips over de mogelijkheden in de omgeving. Rond het huis heeft Yvonne een paar gezellige terrasjes gecreëerd, zodat er altijd en overal wel een heerlijk plekje is om buiten te zitten.

Eibert in het kort
Eibert (1943) is de eerste blinde judoka in Nederland die de zwarte band heeft gehaald. Hij is Nederlands kampioen geworden en heeft aan diverse internationale judotoernooien deelgenomen, zoals in Zweden, Israël, Frankrijk, België etc. 

Momenteel beoefent Eibert een andere sport; de schietsport. Hij werd in 2008 achtste bij het wereldkampioenschap sportschieten voor mensen met een visuele beperking. Hij vertelt er graag over als u dat leuk vindt. 
 
Naast deze sporten speelt Eibert ook graag een potje schaak en werkt hij graag in zijn moestuin of in de naastgelegen boomgaard met appels en peren. Wil je meer weten over Eibert, dan kun je dit lezen in zijn boek via www.eibertpieper.nl

Yvonne in het kort
Yvonne (1952) is de drijvende kracht achter Eibert en houdt zich met veel plezier bezig met de tuin en het maken van jam, de administratie en natuurlijk de zorg voor de gasten in hun gezellige, huiselijke Bed & Breakfast Ruimzicht. 

Ook Yvonne beoefend al jaren het sportschieten en samen hebben zij al verschillende wedstrijden met veel succes meegedaan. 

Ze hebben samen 4 kinderen en 7 kleinkinderen.